Polisztirol szigetelőanyagok

Austrotherm grafit szigetelőlemezek

Austrotherm GRAFIT

Az egyre szigorúbb épületenergetikai szabályozás mind hatékonyabb hőszigetelést kíván. Az elvárásainknak vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudunk csak megfelelni. Az Az AUSTROTHERM GRAFIT® és GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezekkel könnyebb kielégíteni a hőtechnikai követelményeket. Az anyag hőszigetelő képessége 15-33%-kal jobb a megszokott fehér színű lapokhoz képest. Az újfajta, sötétszürke hőszigetelő anyagoknak viszont van egy hátránya: tűző napsütésben kellemetlen mértékben fel tudna melegedni, ami a homlokzati hőszigetelésnél kivitelezési problémákhoz vezethet, ezért ügyelni kell a technológia pontos betartására.

A technológiáról részletes leírást  a további információk link alatt talál.

Grafit termékek:  Austrotherm grafit reflex, grafit 80, grafit 100, grafit 150, grafit L4, grafit L5 lemezek

Ajánlatkérés További információk

ATH-80 homlokzati hőszigetelő lemez

A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab.

Az AUSTROTHERM AT-H80 expandált polisztirolhab új épületeknél és régi épülethomlokzatok felújítása során egyaránt felhasználható. Régi és új épületetek hőszigetelésére alkalmas.

Az AT-H80 homlokzati hőszigetelő lemez újrafelhasznált anyagot nem tartalmaz. Alkalmazását az MSZ 7573 számú szabvány szabályozza, de a nagy méretpontosságú, utózsugorodást már nem mutató termék elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez javasolt.

Tábla méret: 100×50 cm

Ajánlatkérés További információk

ATN- 100 Lépésálló szigetelő

Az AT-N100 anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hőszigetelésére alkalmazható.

Táblaméret 100×50 cm

Ajánlatkérés További információk

Austrotherm XPS top szigetelő

Az AUSTROTHERM XPS® TOP  rózsaszínű extrudált polisztirol hab.

A zárt cellaszerkezetű anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik.

Táblaméret: 125×60 cm

Ajánlatkérés További információk

Expert fix szigetelőlemez (lábazatra fejlesztve)

Az AUSTROTHERM EXPERT® FIX nagy szilárdságú formahabosított expandált polisztirol hőszigetelő lemez.

A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést  biztosít.

Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt.

Táblaméret: 1250×600 mm régi     1000×500 mm Új!

Vastagság: 40, 50, 60, 70, 80, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200, 220, 240, 250, 260, 280, 300,
350, 400 mm
Élképzés: egyenes élképzéssel.

Ajánlatkérés További információk

Hungarocell EPS 80 homlokzati szigetelő

Felhasználási terület:

Homlokzati hőszigetelő rendszerek EPS anyagú hőszigetelése, nedvességtől védett módon, lábazatvonal felett beépítve.

Táblaméret: 100×50 cm  vastagságok: 2-20 cm

 

Ajánlatkérés

Isomaster EPS 100 terhelhető szigetelő

Felhasználási terület:

Az EPS 100 (expandált polisztirol) normál terhelhetőségű hőszigetelő lemez. Talajjal érintkező épületszerkezetben, vízszigeteléssel védetten; felfelé hűlő födémen, belső térben,  esztrich, aljzatbeton alatt; talajon fekvő padlóban, lefelé hűlő födémen, esztrich, aljzatbeton alatt és egyenes rétegrendű, egyhéjú nem járható meleg tetőben, extenzív zöld tetőben.

Táblaméret: 100×50 cm  vastagságok: 2-20 cm

Ajánlatkérés

Fibran XPS lábazati hőszigetelő

Az XPS (extrudált polisztirol) zárt cellákból áll, ezért vízfelvétele rendkívül alacsony. Nedves, vizes környezetben is hatékonyan alkalmazhatjuk, előnyös hőszigetelő képességei is megmaradnak.

Fagyra nem érzékeny, nagy nyomásállósága miatt alkalmazható épületek lábazati területein, fordított rétegrendű tetőszigeteléskor, illetve zöldtetők, ipari padlók kialakításánál.

Alkalmazási területe: Vakolt lábazati falak, hőhídveszélyes falszakaszok (koszorúk, áthidalók, pillérek) hőszigetelésére alkalmas, bennmaradó zsaluzatként beépítve vagy utólag rögzítve. Érdesített felülete révén a homlokzati hőszigetelésekhez használatos ragasztótapasz és hagyományos vakolat egyaránt jól tapad hozzá.
Anyaga: Érdesített felületű, egyenes élképzésű extrudált polisztirol (XPS); CFC, HCFC és HFC mentes

Ajánlatkérés